Meniu Închide

La ALGORITHM CONSTRUCTII S3 S.R.L. ne preocupăm de protejarea confidențialității informațiilor utilizatorilor site-ului nostru www.acs3.ro. Prin urmare, ne angajăm să respectăm și să protejăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră. Această politică de confidențialitate descrie tipurile de informații pe care le colectăm, modul în care le folosim, protejăm și stocăm și cum puteți accesa și controla informațiile dvs. personale.

Ce informații colectăm și de ce le colectăm

În general, puteți vizita site-ul nostru web fără a ne dezvălui identitatea sau informațiile cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru a vă putea oferi serviciile și produsele noastre și pentru a vă oferi o experiență mai personalizată, este posibil să colectăm anumite informații cu caracter personal de la dumneavoastră. Aceste informații includ, dar nu se limitează la:

  • Numele și prenumele dumneavoastră
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon
  • Adresa poștală
  • Alte informații pe care le furnizați voluntar, cum ar fi feedback-ul sau preferințele dvs. de utilizare a site-ului nostru

Utilizăm aceste informații în principal pentru a putea furniza serviciile și produsele noastre, pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări, pentru a vă trimite actualizări ale produselor și serviciilor noastre și pentru a vă oferi o experiență mai personalizată a site-ului nostru.

Cum protejăm informațiile dvs. personale

La ALGORITHM CONSTRUCTII S3 S.R.L., ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal ale utilizatorilor noștri. Folosim măsuri tehnice și administrative adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, utilizării, divulgării sau distrugerii lor. Folosim, de asemenea, protocoale criptografice pentru a proteja informațiile în timpul transmiterii lor de la utilizator la serverul nostru.

Cum puteți accesa și controla informațiile dvs. personale

Dacă doriți să vă accesați sau să vă actualizați informațiile cu caracter personal, să le ștergeți sau să solicitați să nu mai primiți comunicări de la noi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la adresa poștală afișată pe site-ul nostru. Vă vom furniza informațiile sau vom lua măsurile necesare în cel mai scurt timp posibil.

Cum utilizăm cookie-urile

Site-ul nostru poate utiliza cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă oferi o experiență mai personalizată