Meniu Închide

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru www.acs3.ro, deoarece aceștia stabilesc drepturile și obligațiile dumneavoastră și ale ALGORITHM CONSTRUCTII S3 S.R.L. prin utilizarea acestui site.

  1. Utilizarea site-ului Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea acestor termeni și condiții, precum și a politicii noastre de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
  2. Drepturi de autor și proprietate intelectuală Toate materialele și informațiile publicate pe site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafice, imagini, logo-uri, mărci comerciale, software, fotografii, clipuri video și conținut audio, sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri și sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Utilizarea neautorizată a acestor materiale poate încălca aceste legi și poate duce la acțiuni legale împotriva dumneavoastră.
  3. Limitarea răspunderii Site-ul nostru este furnizat „așa cum este” și „după disponibilitate”. Nu garantăm că site-ul nostru va fi întotdeauna disponibil sau că va fi lipsit de erori sau defecte. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daunele directe, indirecte, accidentale, speciale sau de orice alt tip cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru.
  4. Legături către alte site-uri Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri și nu susținem sau garantăm niciun produs sau serviciu oferit de acestea.
  5. Modificarea termenilor și condițiilor Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului nostru după astfel de modificări constituie acceptarea acestora.
  6. Legea aplicabilă și jurisdicția Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România, iar orice dispută care poate să apară în legătură cu acești termeni și condiții va fi supusă jurisdicției tribunalelor din România.

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții și cu politica noastră de confidențialitate.