Meniu Închide

CERERE OFERTA

Buna ziua ,

Suntem in cautarea unui partener pentru realizarea proiectelor de building management a Halei Laminor cu corpurile aferente ( C1÷C6 ) , constructie ce se intande pe 70ha in aria sectorului 3 a Bucurestiului.
Lucrarile de repunere in siguranta a Halei Laminor au inceput in 2017 si s-a ajuns la etapa de conceptie , procurare, montare si punere in functiune a urmatoarelor :
1. Instalatii electrice (tablouri electrice de iluminat si desfumare, generatoare, cabluri si conductoare, corpuri de iluminat, aparate electrice cu accesorii ). Inclusiv etichetari si planuri pentru tablourile electrice.
2. Instalatii de detectie, semnalizare si avertizare incendiu ( centrala detective, detectoare, lampi, tuburi de protective, cabluri electrice si accesorii ). Inclusiv inscriptionari , calibrari si planuri pentru instalatii.
3. Instalatii sanitare si de stingere a incendiilor ( Hidranti, pompe submersibile, sprinklere )
4. Instalatii de ventilatie, de desfumare, incalzire si climatizare
5. Instalatii antiefractie si control acces.

Adresa la care trebuie transmise/depuse ofertele este: Bulevardul Basarabia nr. 256, Sector 3, tel. 0722384001, sau completati formularul de comanda.

 

Criteriul de atribuire care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de achiziţie este: oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al raportului preț – calitate – timp furnizare.
Semnarea contractului
Ofertanții vor fi înștiințați în scris cu privire la rezultatul procedurii.

In asteptarea raspunsului dvs va dorim o zi frumoasa .

Formular