Meniu Închide

ANUNŢ DE RECRUTARE PENTRU POSTURILE DE MEMBRI ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE AL SOCIETĂȚII ALGORITHM CONSTRUCȚII S 3 S.R.L.

Primăria Sector 3 anunţă derularea procedurii de recrutare și selecție de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor Consiliului de Administraţie la ALGORITHM CONSTRUCTII S 3 S.R.L. Procesul de recrutare și selecţie are ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celor mai potriviți candidaţi pentru ocuparea posturilor de membru în Consiliul de Administrație al societatii ALGORITHM CONSTRUCTII S 3 S.R.L.
Acest proces de recrutare și selecție se derulează în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, aprobată prin Legea nr. 111/2016 și H.G. nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, precum și cu cele ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.