Meniu Închide

Food Service & Hospitality 2023, 4 NOIEMBRIE-6 NOIEMBRIE 2023

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO, editia a III a este unicul targ international B2B din Romania si din SE-ul Europei dedicat industriilor de Horeca si Retail

Primele doua editii au fost un real succes, atingandu-si scopul de a avea expozanti din toate categoriile importante pentru locatiile Horeca si vizitatori exclusiv din industrie. Cu fiecare editie, atat numarul vizitatorilor cat si cel al expozantilor au crescut, dovedind interesul specialistilor din industrie pentru un astfel de eveniment.

Cea de-a III a editie va avea loc in perioada 4- 6 noiembrie 2023, se va adresa atat specialistilor din industria Horeca, dar si Retail, din tara si din strainatate. Vom reuni furnizori internationali de produse alimentare, non-alimentare, bauturi, mobilier, solutii IT pentru industriile Horeca si Retail, operatori ce vor expune si promova portofoliul de produse/servicii, trenduri, noutati si inovatii prin intermediul standurilor, dar si al evenimentelor conexe ce vor avea loc in cadrul celui mai important targ al toamnei din Romania.

Pagina oficială eveniment: https://horecaretailexpo.ro/